Servicepark De Kiefte

Volop actie op het servicepark bij industrieterrein De Kiefte

Het servicepark van de Achterhoek Berkelland Rally zal gevestigd zijn op industrieterrein De Kiefte. Qua toegankelijkheid een ideale locatie, aangezien het terrein direct naast de afslag van de N18 ligt. Ook de technische keuring zal plaatsvinden op hetzelfde industrieterrein bij Autobedrijf Berenpas.

Monteurs aan het werk

Op het serviceterrein, dat ook voor publiek vrij toegankelijk is, zal het de hele zaterdag een drukte van belang zijn. Nadat de rijders de proeven hebben verkend, zullen de monteurs de laatste aanpassingen aan de auto’s doorvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bandenkeuze of het finetunen van de vering. Voor de rallyfans is het servicepark dus een perfecte locatie om de auto’s rustig te kunnen bekijken en om de rallysfeer alvast een beetje op te snuiven voordat de rally dan echt van de start zal gaan.

Ook rest van de dag drukte van belang op het serviceterrein

Nadat de equipes hun eerste bouclé van drie proeven hebben afgewerkt, keren ze rond 14.50 terug voor de hergroepering. De auto’s worden na 40 pittige wedstrijdkilometers weer helemaal opgelapt en klaargestoomd voor het tweede deel van de rally. Hard werken dus voor het serviceteam!

De afsluiting van de rally vindt overigens ook plaats op het serviceterrein. In de grote tent op het terrein zal namelijk de prijsuitreiking plaatsvinden.

Legenda:
Geel: Regroup;
Blauw: Service;
Rood: Technische keuring;
Groen: Grote tent (Prijsuitreiking