Achterhoek Berkelland Rally krijgt vervolg

Slechts een kleine drie maanden na de eerste editie van de Achterhoek Berkelland Rally staat de volgende datum alweer gepland. Net als tijdens de eerste editie zal Eibergen op de eerste zaterdag van oktober (3 oktober 2020) de hoofdstad van rallyminnend Nederland zijn. 

Positieve reacties

“Na de grote hoeveelheid positieve reacties van zowel de teams, bewoners en andere belanghebbenden kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven”, aldus organisator Marijn Visser. De 23-jarige inwoner van Eibergen jaagde afgelopen jaar zijn droom na om in ‘zijn’ Eibergen een rallyevenement op poten te zetten. “Een heel karwei, maar samen met de steun van enkele honderden vrijwilligers, sponsoren, aanwonenden en de gemeente hebben we dit toch maar mooi geflikt. Omdat het evenement zo positief door iedereen werd ontvangen, gaan we er dan ook alles aan doen om van de tweede editie opnieuw een autosportfeest van maken!”

Concrete informatie volgt

Over de precieze invulling kan Visser nog niet teveel zeggen. “We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om alle meningen en bevindingen van alle partijen te verzamelen. We zijn op dit moment druk bezig om deze informatie te verwerken, zodat we het nieuwe plan aan de gemeente gepresenteerd kan worden. Wat we alvast wel met trots kunnen mededelen, is het feit dat de tweede editie van de rally deel uitmaakt van het Nederlands Short Rally Kampioenschap, waardoor de rally nu officieel op de kalender van de KNAF staat. Daarom zullen we net als dit jaar er alles aan doen om de deelnemers een compact evenement met uitdagende proeven voor te schotelen!”

Via deze weg willen wij iedereen hele fijne feestdagen en een sportief 2020 toewensen!