Eerste official cursisten geslaagd!

Vandaag (1-02-2020) is de eerste groep officials van de Achterhoek Berkelland Rally op cursus geweest bij de KNAF, voor de Basis Official Licentie, en met succes! Iedereen heeft de licentie namelijk met succes behaald!

Onder een van de cursisten was ook de 14 jarige Ryan (in de rode jas). Hij kwam vast sfeer proeven omdat je pas vanaf je 16e als official geregistreerd kunt worden. Toch mocht hij vast het examen maken en ook hij ronde deze succesvol af. Met een 8 was hij geslaagd geweest voor de cursus, al is hij momenteel nog te jong. Wanneer hij 16 is zal het behalen van de licentie dan ook slechts een koud kunstje zijn. Wij als organisatie vinden het prachtig om deze passie nu al bij zo’n jonge jongen te zien, en hopen dan ook op meer enthousiaste jongelingen.

Maar hierbij houd het niet op. 15 februari reist de twee groep cursisten af naar Houten om ook hun Basis Official Licentie te behalen. Wil jij dit ook? Dat kan, meld je dan nog snel aan voor 15 februari bij onze official afdeling via officials@achterhoekberkellandrally.nl