Deelnemerslijst voor 80% gevuld!

Met toch best wel veel trots mogen we jullie mededelen dat (ruim twee maanden voor de start van de 2e Achterhoek Berkelland Rally), reeds 80 equipes uit Nederland, Duitsland en Denemarken zich hebben ingeschreven! We hadden nooit durven dromen dat we dit nieuwtje al in zo’n vroeg stadium konden delen. We zijn dan ook super dankbaar voor het vertrouwen van alle equipes die zich al reeds hebben ingeschreven, fantastisch!

Meld je snel aan

Dat brengt ons dan ook direct bij een andere mededeling. Vanwege het compacte tijdschema van de Achterhoek Berkelland Rally kunnen zich maximaal 100 equipes zich voor het evenement inschrijven. Dat betekent dus automatisch dat de deelnemerslijst al voor 80% gevuld is. Meld je daarom snel aan via onderstaande link om een plekje op de lijst te bemachtigen! We kijken ernaar uit om jullie in het eerste weekend van oktober in Eibergen te mogen ontvangen!