ACtronics nieuwe hoofdsponsor Achterhoek Rally!

Met trots kunnen we vertellen dat ACtronics vanmorgen haar naam heeft verbonden aan de Achterhoek Rally, die op 3 oktober in en om Eibergen verreden zal worden!

Perfecte match

ACtronics kijkt heel erg uit naar de samenwerking met de Achterhoek Berkelland Rally, die dit jaar voor de tweede maal verreden wordt. Na een zeer geslaagde eerste editie in 2019, trok het evenement direct aardig wat aandacht in de Nederlandse autosport. Voor dit jaar wierp dat direct haar vruchten af, binnen een week was de deelnemerslijst vol, onder andere met een groot aantal internationale equipes. Nu ook een samenwerking voor in ieder geval de komende drie jaar met ACtronics! De naam van de rally wordt dan ook de ACtronics Achterhoek Rally.

Enthousiaste algemeen directeur van ACtronics, Leon Kleine Staarman: “Als revisiebedrijf van elektronische auto-onderdelen zijn we groot liefhebber van auto’s en autosport. Onze klanten (de garagisten en monteurs) zijn veelal ook gepassioneerde autosportvolgers, dus toen deze optie op ons pad kwam, waren we direct geïnteresseerd. Met de mooie wegen die de Achterhoek te bieden heeft, in combinatie met de enthousiaste jonge organisatie en positieve reacties van de coureurs op de eerste editie van de rally, kijken wij uit naar het eerste weekend van oktober!”

Ferron Nijland, Penningmeester van Stichting Rallysport Achterhoek: “We zijn heel erg blij dat we ACtronics als hoofdsponsor mogen verwelkomen voor ons mooie rally-evenement! Vanaf het eerste moment voelt het van beide kanten goed en ervaren we synergie. We kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking, waarin we samen met ACtronics en onze andere partners gaan voor een nog betere rally. Zodat de ACtronics Achterhoek Rally een prominente plaats zal innemen op de (inter)nationale rallykalender!”

Over de ACtronics Achterhoek Rally

De ACtronics Achterhoek Rally wordt op 3 oktober 2020 voor de tweede maal verreden in de gemeente Berkelland. Het service park bevindt zich in Eibergen, waarna de equipes twee keer drie verschillende klassementsproeven langs Beltrum, Eibergen en Rekken rijden. Wat de wegen in de Achterhoek karakteriseert, is de grote hoeveelheid onverhard. Dat maakt dat de ACtronics Achterhoek Rally een extra uitdaging heeft voor de equipes! Voor meer informatie over de rally, ga naar www.actronicsachterhoekrally.nl