ACtronics Achterhoek Rally gecanceld!

Tot onze grote teleurstelling moeten wij mededelen dat de ACtronics Achterhoek Rally dit jaar niet doorgaat. Het stijgende aantal corona besmettingen en de maatregelen die op de persconferentie van 28 september zijn aangekondigd, waren voor de gemeente Berkelland doorslaggevend om de vergunning van het evenement in te trekken.

Deze beslissing is natuurlijk een bittere pil. Vanaf dit voorjaar hebben we alles op alles gezet om de rally corona proof te organiseren. Tot en met vandaag zijn wij druk geweest met alle voorbereidingen. Het is een verschrikkelijk bericht, met name ook voor onze sponsoren en de deelnemers. In deze situatie moeten wij ons hierbij neerleggen, helaas is het niet anders.

Verder rest ons niets anders dan iedereen die zich voor de ACtronics Achterhoek Rally 2020 heeft ingezet, zoals de gemeente, sponsoren, vrijwilligers en deelnemers, te bedanken voor de inzet en het vertrouwen. We wensen iedereen een goede gezondheid en we gaan er vanuit volgend jaar samen van het rallyfeestje van de Achterhoek te kunnen genieten!