De Virtual ACtronics Achterhoek Rally 2020, maak kans op mooie prijzen!

We hebben er alles aan gedaan om dit jaar de ACtronics Achterhoek Rally te laten plaatsvinden. Helaas zien wij met de huidige situatie in Nederland geen mogelijkheid om de rally op 12 december 2020 te organiseren.
Zoals jullie van ons gewend zijn, kijken wij altijd naar mogelijkheden. Om toch nog een winnaar aan te wijzen in 2020, roepen wij de Virtual ACtronics Achterhoek Rally in het leven!

Hoe gaat de Virtual ACtronics Achterhoek Rally in zijn werk?

Vanaf nu kun je jezelf, of een team van twee rijders, aanmelden om mee te doen aan de Virtual ACtronics Achterhoek Rally. Het platform dat gebruikt gaat worden is het spel DiRT Rally 2.0. Iedereen die beschikt over dit spel kan meedoen. De rijders en fans nemen het dus tegen elkaar op! Drie verschillende Duitse proeven gaan we twee keer rijden. Dit is goed voor zes klassementsproeven, zoals de ACtronics Achterhoek Rally 2020 dit jaar
eigenlijk ook zou verlopen. De ingeschreven deelnemers kunnen kiezen uit de R5 auto’s die DiRT Rally 2.0 beschikbaar heeft.

Tot donderdag 5 november, 20:00 uur, kan er ingeschreven worden. De rally zal vervolgens een dag later, vrijdag 6 november 12:00 uur, van start gaan. Het hele weekend is er tijd om de zes KP’s te voltooien. Maandag 9 november om 18:00 uur zal de rally finishen. De dag erna zal het officiële eindklassement worden opgemaakt!

Unieke prijzen!

Natuurlijk hoort er bij een podiumplek en de winst een prijs! De drie snelste deelnemers worden 20 november 2021 tijdens de ACtronics Achterhoek Rally 2021 gehuldigd en mogen hun unieke beker ophalen! Daarnaast zal er onderscheid gemaakt worden tussen de rijders die een rally/navigator licentie hebben en de fans. Onder deze twee verschillende klassementen, PRIO en SIM, zullen prachtige prijzen te winnen zijn. Onze hoofdprijzen zijn namelijk een gratis inschrijving voor de ACtronics Achterhoek Rally 2021 en een prachtige ervaring in één van onze X-auto’s volgend jaar!

Voor meer informatie over de algemene bepalingen, prijzen, verloop van de rally en hoe je moet aanmelden voor de Virtual ACtronics Achterhoek Rally ga naar Deelnemers → Virtual AAR!

We zien jouw inschrijving graag tegemoet!