Ingo ten Vregelaar winnaar gratis inschrijving ADAC ACtronics Rallye Sulingen

Namens onze hoofdsponsor mochten wij als promotie van hun nieuwe partnerschap met de Rallye Sulingen een gratis inschrijving voor de eerste wedstrijd van het Duits rallykampioenschap weggeven. Ford-rijder Ingo ten Vregelaar is de gelukkige winnaar van deze prijs!

Veel interesse

Dat de interesse voor deze wedstrijd groot is, bleek al snel. Ruim vijftig mensen deden namelijk mee aan de actie. Dit werd nog eens bevestigd toen vanmorgen om 8 uur de inschrijving geopend werd. In de eerste tien uur schreven zich namelijk al ruim 80 equipes in, waardoor de inschrijflijst al voor 80% gevuld is! Iedereen staat duidelijk te trappelen om hun auto’s weer los te laten op de rallypaden. Datzelfde geldt niet minder voor Ingo ten Vregelaar die samen met Raoul Werver op 7 en 8 mei aan de start zal verschijnen van de 33e ADAC ACtronics Rallye Sulingen. We wensen alle equipes die deelnemen bijzonder veel succes op de mooie proeven rondom Sulingen!