Inschrijving ACtronics Achterhoek Rally geopend en reglement online

Met nog 7 weken te gaan totdat het rallyspektakel weer naar Eibergen trekt, zijn we blij te kunnen mededelen dat de inschrijving van de ACtronics Achterhoek Rally geopend is!

Hier wil je bij zijn!

De tweede editie van de ACtronics Achterhoek Rally zal op 20 november verreden worden en serveert de equipes het beste wat de Achterhoek te bieden heeft. Deze zesde ronde van het Nederlands Rally Kampioenschap biedt ruim 106 kilometer aan klassementsproeven met technische stukken, snelle passages, haardspeldbochten en maar liefst 22% onverhard! Daarnaast is de rally opgenomen in het Nederlands Short Rally Kampioenschap en het Historic Rally Kampioenschap. Dat betekent dat de complete Nederlandse rallytop in de verschillende klassen zal afzakken naar de Achterhoek! Ook de deelnemers van de verschillende merkencups als de Peugeot 206 Rally Cup, BMW 130i Challenge en Mercedes SLK Rally Cup zullen de rally gaan rijden. Daarnaast zijn ook onze rallyvrienden buiten Nederland natuurlijk meer dan welkom!

In totaal zullen er 100 startplaatsen beschikbaar zijn, dus schrijf je snel om verzekert te zijn van een plekje!

Bekijk hier het reglement voor de ACtronics Achterhoek Rally 2021
Bekijk hier het reglement voor de ACtronics Achterhoek Historic Rally 2021
Bekijk hier het reglement voor de ACtronics Achterhoek Short Rally 2021