Bizar! Helft beschikbare plaatsen ACtronics Achterhoek Rally binnen 24 uur gevuld

Hoewel de inschrijving sinds gisteren geopend is, zijn we verheugd te melden dat inmiddels de helft van alle startplaatsen al bezet zijn! Echt bizar wat de afgelopen 24 uur is gebeurd! Dat de interesse voor de rally zo groot is laat zien dat de rally in de Achterhoek leeft en dat doet ons goed!

Op de voorlopige deelnemerslijst van de ACtronics Achterhoek Rally pronken enkele prominente namen. Ook in de Historic Rally en Short Rally hebben zich inmiddels al enkele bekende rallyhelden ingeschreven. We zullen op ons Facebook account en Instagram account alle updates van de deelnemerslijst blijven posten!

Bekijk hier het reglement voor de ACtronics Achterhoek Rally 2021
Bekijk hier het reglement voor de ACtronics Achterhoek Historic Rally 2021
Bekijk hier het reglement voor de ACtronics Achterhoek Short Rally 2021