ACtronics zet medewerkers in een rallyauto!

Het auto-elektronica revisiebedrijf ACtronics heeft vandaag haar nieuwe bedrijfsvideo gepresenteerd. Normaal gesproken geen heel groot nieuws, maar hier zit het toch even anders. In plaats van bekende rondleiding door het bedrijf, nemen verschillende medewerkers plaats in een volbloed rallyauto!

Metafoor met de rallysport

Dat een rallyauto is gekozen als werkomgeving voor de ACtronics medewerkers klinkt misschien vreemd, maar volgens commercieel manager Niek Bragt biedt dit juist een geweldige kans om het werk van ACtronics onder de aandacht te brengen. Bragt: “Presteren onder druk, werken tegen de klok en er elke keer als team weer vol voor gaan! Er zijn heel veel parallellen tussen ACtronics en de rallysport te trekken. Net als bij een rallyteam is onderlinge samenwerking cruciaal, werken we in een dynamische high-tech omgeving, doen we altijd ons best om klanten richting de juiste oplossing te navigeren en moeten onze revisies tegen een stootje kunnen. Daarnaast bewegen we ons in een vakgebied waar de interesse voor rallysport diepgeworteld is, bij ons én bij onze klanten.  Dit was ook één van onze belangrijkste motivaties om onze naam aan de Achterhoek Rally en de Duitse Rallye Sulingen te verbinden, waar we inmiddels de trotse naamgever van zijn.”

Routineklusjes worden stressvolle taken

In de nieuwe bedrijfsvideo zien we verschillende medewerkers van ACtronics die al racend op de bijrijdersstoel een taak uit hun dagelijkse werkomgeving moeten uitvoeren. Met een doorgewinterde rallycoureur aan het stuur worden de medewerkers flink uit hun comfort zone getrokken. Dat wat een routineklusje lijkt, wordt ineens een behoorlijke uitdaging in een omgeving waar de pk’s je bijna letterlijk om de oren vliegen!  

Of ze hierin zijn geslaagd zijn? Ga het zien in onderstaande video:

Over ACtronics

Met meer dan 200 medewerkers timmert ACtronics de laatste jaren flink aan de weg om de grootste speler in Europa te worden op het gebied van auto-elektronica revisie. Dagelijks verwerkt het bedrijf honderden automotive onderdelen uit heel Europa en dragen medewerkers er aan bij om deze een tweede leven te geven. Hiermee voorkomt het onnodige vervanging, blijven de kosten voor de autorijder laag en dragen we bovendien bij om onze planeet een beetje duurzamer te maken.